Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Safaritent in Friesland huren

Een safaritent in Friesland huren doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe safaritent op de leukste familiecampings in Friesland.

Friesland is misschien niet de veelal bekende vakantieprovincie van Nederland. Toch is een vakantie in deze noordelijke provincie de moeite waard. Tijdens het kamperen in één van de safaritenten van Vodatent kun je al het moois wat Friesland te bieden heeft ontdekken. Met mooie autentieke dorpen en steden zoals Leeuwarden, Sneek, Bolsward is een bezoek aan Friesland toch de moeite waard. Een aardige activiteit in Friesland is het wadlopen. Een onvergetelijke belevenis in de natuur van het werelderfgoed de Waddenzee.

Watersport in Friesland

Friesland is de watersport provincie van Nederland. Ontdek de mooie natuur van Friesland vanaf het water. Het is ook fantastisch om één van de fraaie steden binnen te varen met de boot. Op Camping Blaauw kun je een boot te huren. Wanneer je zelf een boot hebt, kun je deze ook meebrengen en aanleggen in één van de twee havens van Camping Blaauw.

Kindvriendelijke camping in Friesland

Een safaritent in Friesland huren op een kindvriendelijke camping doe je bij Camping Blaauw. Op Camping Blaauw wordt er elk jaar tijdens de zomervakantie een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd. Het animatieprogramma is er met name voor kinderen tot 14 jaar. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Lekker knutselen, een spelletjesmiddag en een kinderdisco. Op deze kindvriendelijke camping is ook een speeltuin en zelfs een dierenweide. Een safaritent huren in Friesland doe je op deze kindvriendelijke camping.

Een safaritent huren in Friesland tijdens het Skûtsjesilen

Niet alleen de Friese, maar ook de watersportfanaten vanuit heel Nederland komen jaarlijks naar Friesland voor het watersportevenement Skûtsjesilen. Tijdens elf wedstrijden strijden de schippers om de SKS-kampioenswimpel. Een wedstrijd die tot het einde spannend blijft. Wil je tijdens deze wedstrijden een safaritent huren in Friesland? Huur dan een safaritent op Camping Blaauw. Dit evenement vindt namelijk dicht bij de camping plaats.

Op vakantie in Friesland met de hond

Ook de trouwe viervoeter kan genieten van een heerlijke vakantie in Friesland. Friesland heeft mooie polders en bossen om uren te lopen. Tijdens het wandelen een verkoelende duik nemen kan in één van de meren of rivieren die Friesland rijk is. Wanneer je een safaritent in Friesland huurt kan de hond lekker mee op vakantie.

Bekijk onze campings in Friesland